scripts

УЧНІВСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ - РАДА ГУРТОЖИТКУ

12 вересня 2023р. відбулися збори активу Ради гуртожитку ДНЗ «КПЛ», де обрали новий склад учнівської ради, затвердили план роботи РГ на перший семестр 2023 н.р., обговорили організацію дозвілля учнів та підтримання санітарного стану крил і кімнат.

Рада гуртожитку створюється для залучення учнів, які проживають у гуртожитку, до участі у виховній, культурно-масовій, фізкультурно-оздоровчій, спортивно-масовій роботі, організації самообслуговування в гуртожитку, благоустрою прилеглої території, контролю за дотриманням мешканцями правил внутрішнього розпорядку та санітарних правил утримання гуртожитку.

Рада гуртожитку є координуючим органом учнівського самоврядування, вибирається відкритим голосуванням на загальних зборах учнів, які проживають в гуртожитку, терміном на один навчальний рік. Працює під керівництвом заступника директора з НВхР, у тісному контакті з вихователями і комендантом.

Рада гуртожитку сприяє національному вихованню учнів, формуванню здорового способу життя, використовує різноманітні форми виховної роботи.

Бажаємо новообраному складу активу РГ успіхів у своїй діяльності, брати активну участь в організації навчально-виховного процесу та дозвілля, сприяння саморозвитку, професійній і особистісній самореалізації.

Немає коментарів

На платформі Blogger.