scripts

Творчість – це світ навколо нас, це краса що оточує людину з перших хвилин її земного буття, хвилює і бентежить людську душу

З метою сприяння розвитку творчості здобувачів освіти, стимулювання активної творчої праці, набуття естетичного досвіду учні ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» групи №24 та №34 за професією «Кравець, вишивальник» на чолі майстрів виробничого навчання Оксани Синюк та Олени Бабюк, та класного керівника Світлани Красовської, побували на урочистому відкритті IV Міжрегіональної виставки авторської ляльки «Диво лялька» та демонстрації  арт об’єкту гурту «Боже, як болить».

Виставка «Диво лялька» охоплює 39 учасниць та містить 100 авторських ляльок, серед яких роботи майстра виробничого навчання Любов Захарків.

На виставці панувала особлива атмосфера наповнена живими емоціями. Відкриття виставки було велелюдним, за участю творчої молоді. Мисткині поділилися історією виникнення проекту, творчими задумами та планами. Роботи лялькарок наповнені оптимізмом та вірою в наше мирне та щасливе майбутнє, в якому обов’язково є можливість творити, самовиражатись та втілювати мрії в життя.

Немає коментарів

На платформі Blogger.