scripts

Першість ліцею з волейболу

Волейбол відноситься до єдиної в світі популярної спортивної командної гри, де ігровий процес відбувається не на час, а саме на результат. Досягнення результату при цьому служить природним людським прагненням, навіть генетично обумовленим.

Отримуючи в тому чи іншому процесі успішний результат, людина відчуває задоволення, що підштовхує її для подальших звершень у сферах своєї діяльності, і волейбол тут не є винятком. Граючи у волейбол, результат виявляється на першому місці, адже це практично ідеальна система, щоб отримувати задоволення від зростання власних умінь та здібностей, при тому вдосконалення у цій грі будується багато в чому на командних взаємодіях. Зіграність команди робить волейбол для кожного з її учасників ще більш привабливим.   

Учні ліцею виборюючи перемогу в «Першості ліцею з волейболу» продемонстрували високий рівень володіння м’ячем під час гри та злагоджені взаємодії у командах.

В запеклих протистояннях перемогу здобули учні групи № 25 та № 21, друге місце посіли групи № 24 та № 33, третє - № 28 та № 11.

Змагання пройшли у дружній та теплій атмосфері. Дякуємо Збройним силам України за можливість здійснювати змагальну діяльність з метою популяризації та розвитку гри у волейбол, залучати учнів до регулярних занять спортом, зміцнювати дружні зв’язки між учнями, підвищувати спортивну майстерність гравців та обмінюватися досвідом.

Немає коментарів

На платформі Blogger.