scripts

Благодійний ярмарок солодощів "Математика в дії"

Кременецькому професійному ліцеї 12 жовтня в рамках тижня математики відбувся тематичний ярмарок солодощів "Математика в дії".

 Ініціатором та організатором ярмарку виступила Наталія Ященко, викладач математики, а значну підтримку у приготуванні солодощів надала майстер виробничого навчання Катерина Бодяк.

Наталія Ященко зуміла поєднати в учнів прагнення до знань   і бажання допомогти воїнам ЗСУ. Адже учні ліцею приготували не лише смаколики, але і цікаві математичні  завдання,  а виручені від заходу кошти передали для потреб наших захисників.

Відвідувачами ярмарку були учні та працівники ліцею. На гарно прибраний столах красувалися влосноруч виготовлені солодощі: печиво, пряники, торти, цукерки, а також різновиди напоїв: чай з м'ятою та лимоном, каркаде, узвар. І все з математичним дизайном!!!!

І як би солодко не було, думка про наших воїнів-захисників  не дає спокою, адже вони так потребують нашої допомоги... Кошти від ярмарку передали майстру виробничого навчання ліцею та його побратимам,   котрі захищають наш спокій.

Тож нехай наші маленькі справи зігрівають їм душу і дають віру в майбутнє та швидку перемогу!!!

Слава Україні!

Героям слава!

Немає коментарів

На платформі Blogger.