scripts

Тиждень професії «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування»

Як театр починається з вішалки, так і ресторан починається з офіціанта. Помиляється той, хто думає, що суть цієї професії, всього лише в умінні прийняти замовлення, подати страви, зробити коктейль, красиво наповнити келих і принести рахунок – справжній офіціант, це тонке, багатогранне, вишукане мистецтво, яке має величезну кількість нюансів.

З 27.11. 2023 по 01.12.2023 в ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» було проведено тиждень з професії «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування. Вже в перші дні у вестибюлі було розгорнуто тематичну фотозону та фотовиставку «Роботи наших учнів».

Учні 18 групи представили вироби з продуктів харчування:  кави, круп, макарон. Діти творчо підійшли до роботи і здивували усіх своїм вмінням.

В рамках тижня було проведено багато цікавих і пізнавальних заходів. У вівторок, 28 листопада 2023 року,  викладачами Іваном та Надією Дмитрів було проведено виховний захід «А у нас на Андрія…» Учні виявили велике бажання відроджувати і оберігати народні звичаї. Це було свято української обрядовості та народної пісні: веселі конкурси, чарівне ворожіння, запальний танець, смачна калита - все дарувало радість.

В середу, 29 листопада 2023 року, було проведено благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ «Ми незламні!» Розпочався ярмарок виконанням Державного Гімну України та вшануванням хвилиною мовчання Героїв, які загинули, ставши на захист рідної Держави. Учні з професії «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування» були у ролі продавців, активно припрошували гостей за символічну суму придбати солодощі, страви української кухні, вироби ручної роботи. Серед запропонованого асортименту смаколиків були з любов’ю приготовані тістечка, кекси, торти, цукерки, печиво та інші ласощі. Ми зробили свій внесок у ПЕРЕМОГУ !  Усі зібрані кошти були передані волонтерському центру «Єднаймось небайдужі!!!». Об’єднаємо наші зусилля заради майбутнього нашої країни!

Завершився тиждень професії «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування» підведенням підсумків та нагородженням найактивніших учасників.

Немає коментарів

На платформі Blogger.