scripts

Майстер-клас з приготування суші

13 грудня, колишня випускниця Кременецького професійного ліцею з професії «Офіціант. Майстер ресторанного обслуговування» Цитнарук Ангеліна, а тепер фахівець, су-шист – провела для другокурсників, цієї ж професії групи № 28, майстер-клас з приготування суші.

Учні довідалися про історію виникнення суші, потому ознайомилися із рецептами й технологією приготування.

Майстри виробничого навчання Тетяна Лозинська, Лариса Яцкевич та майбутні «су-шефи» уважно слухали й слідкували за процесом приготування суші з лососем, крабовими м’ясом, вугром, королівською креветкою, авокадо, ікрою, в кунжуті. Потому мали можливість особисто приготувати японську страву.

Треба сказати, що правильно закрутити та нарізати роли – виявилося завданням не з легких. Головний секрет – часто змочувати ніж у холодній воді та розрізати без сильного натискання.

На завершення майстер-класу всі присутні посмакувати приготовленою стравою і отримали настільки приємні враження і зацікавленість від майстер-класу, що планують працювати в майбутньому в суші-барах.

Немає коментарів

На платформі Blogger.