Майстер-клас з приготування суші
13 грудня, колишня випускниця Кременецького професійного ліцею з професії «Офіціант. Майстер ресторанного обслуговування» Цитнарук Ангеліна, а тепер фахівець, су-шист – провела для другокурсників, цієї ж професії групи № 28, майстер-клас з приготування суші.
Учні
довідалися про історію виникнення суші, потому ознайомилися із рецептами й технологією
приготування.
Майстри
виробничого навчання Тетяна Лозинська, Лариса Яцкевич та майбутні «су-шефи»
уважно слухали й слідкували за процесом приготування суші з лососем, крабовими
м’ясом, вугром, королівською креветкою, авокадо, ікрою, в кунжуті. Потому мали
можливість особисто приготувати японську страву.
Треба
сказати, що правильно закрутити та нарізати роли – виявилося завданням не з
легких. Головний секрет – часто змочувати ніж у холодній воді та розрізати без
сильного натискання.
На
завершення майстер-класу всі присутні посмакувати приготовленою стравою і отримали
настільки приємні враження і зацікавленість від майстер-класу, що планують
працювати в майбутньому в суші-барах.
Немає коментарів