scripts

Наближаємо Перемогу разом!

Відповідальну та нелегку працю педагогів ще більш ускладнила війна. Наші воїни мужньо відвойовують можливість навчати і навчатися. В свою чергу педагоги не тільки успішно долають виклики сьогодення, які потребують швидких рішень, тримають свій освітній фронт, але й займаються волонтерською діяльністю. Наше спільне завдання – це допомога захисникам, які мужньо боронять терени України від ворога. Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. У час, коли наша країна захищає свою Незалежність, активна громадянська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є світле майбутнє.

Дирекція Державного навчального закладу «Кременецький професійний ліцей» та увесь педагогічний колектив тішиться, що виховує молоде покоління свідомих громадян, які приймають активну участь у волонтерській діяльності під керівництвом своїх наставників.

На урочистій лінійці присвяченій Дню Збройних Сил України Юрій Козачук та Андрій Любонь вручили  грамоти від Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного викладачу спецдисциплін з професії «Електрогазозварник» Володимиру Щіпському та майстру виробничого навчання з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» Юрію Дубчаку за активну громадянську позицію, патріотизм та допомогу Збройним Силам України, що наближає Перемогу над ворогом.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ЗА НАМИ ПЕРЕМОГА!

Немає коментарів

На платформі Blogger.