Кваліфікаційна пробна робота за професією офіціант, кваліфікація 4 розряд
29 лютого 2024 року в Державному навчальному закладі «Кременецький професійний ліцей», під керівництвом майстра виробничого навчання Тетяни ЛОЗИНСЬКОЇ в групі № 28, яка навчається за професією «Офіціант. Майстер ресторанного обслуговування» відбулися кваліфікаційні пробні роботи з професії «Офіціант» кваліфікація 4 розряд.
Перед здобувачами освіти групи були поставлені різні види завдань, а саме:
· Подача страв іноземної кухні, з повним обслуговуванням офіціантами.
· Прийняти замовлення та надати допомогу під час вибору страв і напоїв іноземною мовою.
· Здійснити складне сервірування тематичного столу для бенкету.
· Продемонструвати фламбування десерту, стейків, других страв з овочів, м’ясних закусок.
· Продемонструвати траншування курки.
· Продемонструвати фламбування.
· Здійснити часткове сервірування для кави-брейк і доготування десерту при відвідувачах.
· Здійснити часткове сервірування для бенкет-фуршет та подача закусок на фуршет.
· Здійснити часткове сервірування для бенкет-фуршет та подача дисертів на фуршет.
· Продемонструвати порціонування м’яса для повного обслуговування відвідувачів офіціантами.
· Продемонструвати відкривання шапанського і подача його на фуршеті.
· Продемонструвати декантування вина, подача алкоголю на фуршеті.
· Приготувати і подати шоколадне фондю.
Здобувачі освіти творчо та відповідально виконали всі завдання відповідно до переліку кваліфікаційних пробних робіт та показали достатні кваліфікаційні знання та уміння, а також високий професійний рівень.
Перед здобувачами освіти групи були поставлені різні види завдань, а саме:
· Подача страв іноземної кухні, з повним обслуговуванням офіціантами.
· Прийняти замовлення та надати допомогу під час вибору страв і напоїв іноземною мовою.
· Здійснити складне сервірування тематичного столу для бенкету.
· Продемонструвати фламбування десерту, стейків, других страв з овочів, м’ясних закусок.
· Продемонструвати траншування курки.
· Продемонструвати фламбування.
· Здійснити часткове сервірування для кави-брейк і доготування десерту при відвідувачах.
· Здійснити часткове сервірування для бенкет-фуршет та подача закусок на фуршет.
· Здійснити часткове сервірування для бенкет-фуршет та подача дисертів на фуршет.
· Продемонструвати порціонування м’яса для повного обслуговування відвідувачів офіціантами.
· Продемонструвати відкривання шапанського і подача його на фуршеті.
· Продемонструвати декантування вина, подача алкоголю на фуршеті.
· Приготувати і подати шоколадне фондю.
Здобувачі освіти творчо та відповідально виконали всі завдання відповідно до переліку кваліфікаційних пробних робіт та показали достатні кваліфікаційні знання та уміння, а також високий професійний рівень.
Немає коментарів