scripts

АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ 2024

Атестація педагогічних працівників – це система заходів спрямована на всебічне оцінювання їх професійної діяльності, підтвердження займаній посаді та рівню відповідної кваліфікації, яка є обов’язковою і сприяє розвитку професійного і творчого потенціалу педагогів, безперервній освіті і самовдосконаленню.

Педагогічні працівники в міжатестаційний період проводили ряд виховних заходів, відкритих і показових занять, предметних тижнів, брали активну участь у засіданнях обласних методичних секціях та методичних комісіях, постійно підвищували свій професійний рівень.

Цього року атестаційна комісія на чолі з директоркою ліцею Марією Яськевич розглянула результативність роботи 16 педагогічних працівників з дотриманням основних принципів атестації та відповідно до оновленого Типового положення про атестацію педагогічних працівників, вивчалася система роботи, було розглянуто і проаналізовано усі подані матеріали і прийнято відповідні рішення.

Бажаємо усім педагогічним працівникам, які атестувалися, подальшого професійного зростання, креативності, творчих  злетів у подальшій педагогічній діяльності.

Немає коментарів

На платформі Blogger.