scripts

Рух – це здорово!

          За ініціативи Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України по всій Україні відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Рух – це здорово!»,  з метою залучення до рухової активності та популяризації здорового способу життя, до заходу долучилися й учні Кременецького професійного ліцею.

         6 червня на горі «Дівочі скелі» відбувся легкоатлетичний забіг, в якому взяли участь учениці групи № 25. Доведено, що регулярна фізична активність запобігає виникненню багатьох захворювань та допомагає їх контролю, а фізична активність на свіжому повітрі вдвічі корисніша, ще й мальовничі краєвиди Кременецьких гір милують очі.

В рамках заходу учениці групи № 15 запрошують приєднатися до трендової зумби, адже бути здоровим і активним завжди в тренді.

Зумба – це танцювальна фітнес-програма для людей різної фізичної підготовки та віку, від наймолодших до найстарших. Вона допомагає схуднути, тримати тіло у тонусі, заряджатися позитивом без додаткових навичок чи інвентаря і підійде навіть новачкам.

          РУХ – це здорово, РУХ – це сила, а сила рухає вперед – до нових вершин, до нових висот!

Немає коментарів

На платформі Blogger.